Agenda

©  2015 - NEDERLANDSE VERENIGING EPAGNEUL DE SAINT USUGE

Datum

Evenement

Locatie

Informatie / aanmelden

3 maart 2019

Voorjaarswandeling en ALV

omgeving Ede

Zie onderstaande

19 mei 2019

Nationale elevage Frankrijk

Savigny en Revermont


3 en 4 augustus 2019

Usuge Treffen Zwitserland

Emmetten

Regionale elevage en TAN

September 2019


Lustrumfeest NVESU


nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk

 

ALV en VOORJAARSWANDELING "2019 STARTEN IN HET PARADIJS".

 

Op 3 maart houden we onze jaarlijkse wandeling voor (familie)leden, geïnteresseerden en natuurlijk vooral voor onze honden. Ditmaal komen we samen in Ede, waar één van onze leden een prachtige wandeling voor ons heeft uitgezet.

TIJD EN LOCATIE

We starten om 10.30 met ‘koffie uit de kofferbak’ bij de zandverstuiving ‘Het Paradijs’, te bereiken via de parkeerplaats van de Sysselt aan de Dr. Hartogstraat, volg onze route-omschrijving onderaan. Rond 11.00 gaan we vertrekken voor de wandeling.

Vanaf 13.00 kunnen we terecht in de kantine van tafeltennisvereniging BIT.nl, Langekampweg 8, 6715 AV, in Ede. We gaan daar gezamenlijk met de auto’s naartoe. Daar drinken we koffie/thee met een broodje kroket of tosti, gratis voor leden. Als u liever wat anders voor de lunch eet, mag u dat zelf meenemen. Om 13.30 beginnen we in informele sfeer de 4de Algemene Ledenvergadering (ALV).

Uiteraard gaan we er tijdens de wandeling en de ALV ervan uit dat u zorg draagt voor het gedrag van uw hond, wat soms in een grotere roedel anders kan zijn dan normaal.

AANMELDEN:

U kunt zich aanmelden via info@nvesu.nl of via deze site, vermeld altijd met hoeveel personen u komt en of er niet-leden bij aanwezig zullen zijn.

ROUTE- OMSCHRIJVING NAAR DE PARKEERPLAATS:

Dr. Hartogstraat van De Sysselt: Ga vanaf Station Ede-Wageningen naar de Dr Hartogstraat en rijd deze af. Na de volkstuinen gaat u links het zandpad in en steekt u het spoor over. Na 100 meter bereikt u de parkeerplaats. Daar wacht iemand van het bestuur u op en verwijst u door naar Het Paradijs, een zandverstuiving 400 meter verderop. Daar is de koffie! LET OP: volg NIET de navigatie, die leidt waarschijnlijk naar de andere parkeerplaats aan de Noordzijde, en kan een afgesloten slagboom op de route bevatten. Dus graag komen vanaf de richting van het Station Ede-Wageningen.

Natuurgebied De Sysselt (350 ha) ligt op een van de hoogste punten van de stuwwal Wageningen en Lunteren en is een groot, glooiend bosgebied met mooie heideterreintjes. Het losloopgebied (40 ha) ligt tegen de oostkant van Ede, ten zuiden van de N224. Hoewel een losloopgebied voor honden, kan het zijn dat er sprake is van wild (met name wilde zwijnen) in dit natuurgebied. Laten we daar dus altijd op bedacht zijn!

Home